Naslovna O nama Usluge Galerija Cenovnik Kontakt
 

Kako odabrati boju zida za krečenje?

 

Kada krene sezona krečenja neretko se nalazomo pred brojnim dilemama . Pratiti trendove ili se odlučiti za klasične boje? Spoznajte svoje zelje, odvojite par sati tokom kojih ćete prelistavati omiljene magazine. Odaberite nekoliko fotografija koje vam se čine najlepšim ali bez mnogo razmišljanja i biranja. Zatim se upitajte koje to boje preovlađuju na slikama, da li su to tamni ili svetli tonovi. Ukoliko se određena nijansa pojavljuje na više njih i budi oduševljenje u vama, vrlo je verovatno da je ona pravi izbor za boju vaših zidova.
Inspirišite se, sledeći korak podrazumeva da se okrenete omiljenim detaljima u prostoru, što znači možete s punim pravom da se posvetite traženju novog ukrasa za dom,slike ili atraktivne lampe. Preslikajte boje sa tog ukrasa. Ako je boja ukrasa koji ste kupili npr. topla boja, sve ste bliži rešenju da je upravo jedna od toplih boja idalna za vaše zidove.
Dobro pregledajte ton kartu, imajte na umu da svaka boja pripada jednoj gami boja, a pored toga ima i dve različite karakteristike,koliko je svetla ili tamna i koliko je jaka ili prigušena. Pregledajte pažljivo sve ton karte različitih proizvođaca i vrsta boja za zidove. Širok izbor pomoćiće vam da lakše odredite boju koja odgovara vašim željama i uklapa se u osunčanost prostorije i namestaja u njoj.

  Bojama do željenog raspoloženja.
  Kako odabrati boju pre krečenja zida?
  Izrada spuštenih plafona od gipsa.
  Na šta obratiti pažnju pri izradi nove fasade.
  Kako odabrati boju nove fasade?
  Sve što bi trebalo da znate o bojama.
  Kako složiti boje u enterijeru?
   
 
 
 
  Rid color Novi Banovci
  Ulica Krešina br. 17
 

Preduzetnik:
Radovan Buinac

  Tel:
+381(0)631727998
+381(0)691727995
  E mail: ridcolor@gmail.com
 

Pratite nas na:

 
 
Copyright © 2015 Rid color  webstudiozeljko@gmail.com  www.webstudiozeljko.com